Wil jij graag een interieur laten ontwerpen waardoor jij je meteen helemaal thuis voelt in je nieuwe huis? En heb je de wens om te gaan bouwen of te gaan verbouwen maar je doet dit liever niet alleen. Je wilt de eenheid en warmte in dit nieuwe thuis zoals je dat nog nooit ervaren hebt.

Chrissy Interiors staat voor persoonlijkheid, kwaliteit en ontzorgen. Aan de hand van jouw persoonlijke wensen ontwerpen we een tijdloos, warm en elegant interieur. Ik combineer fijne kleuren met mooie materialen voor een functioneel én stijlvol interieur.

Chrissy Interiors richt zich op totaalconcepten. Van verrassende indelingen, zowel praktische als sfeervolle lichtplannen tot aan de afstyling van jouw nieuwe woning. Jij kunt een volledig in balans interieur laten ontwerpen  waar je nog jaren van kunt genieten. 

Interieur laten ontwerpen?

Wil jij een interieur laten ontwerpen? Het is mogelijk om bij mij te kiezen uit drie trajecten. ‘The Start’ zorgt voor een geweldig begin van jouw nieuwe inrichting. We kijken samen naar de indeling en de materialen en kleuren die jij in je interieur terug zou willen zien. Aan de hand van een uitgebreid en gedetailleerd moodboard krijg jij een volledig indelings-, kleur- en materialenplan waarmee jij je huis volledig naar wens kunt inrichten.

Kies je voor het traject ‘Basic’? Dan krijg je een volledig plan voor de gehele inrichting. Dankzij een interieuradvies, passend bij jouw budget en wensen, ga je vol vertrouwen zelf aan de slag met de uitvoering hiervan. Tijdloze en praktische maatwerkkasten worden voor je ontworpen en je krijgt fotorealistische tekeningen zodat je wensen ook goed uitgevoerd kunnen worden. Ik ontwerp, aan de hand van jouw persoonlijke wensen, een écht thuis. Een heerlijke plek om te wonen, herinneringen te maken, uitgebreid te kunnen tafelen met vrienden en familie en tot rust te komen op momenten dat jij dat nodig hebt.

Wil je compleet ontzorgd worden? Kies dan voor het meest uitgebreide ‘All-In’ traject. Hierbij ontwerp én realiseer ik je nieuwe interieur. Hierbij hoef je je tijdens een verbouwing of bij het intrekken in een nieuwbouwwoning ook geen zorgen meer te maken over het lichtplan en het keuken-, badkamerontwerp: dat neem ik met liefde van je over. Bij dit traject ben ik jouw personal shopper en kun jij jezelf optimaal laten verwennen doordat ik het inkopen van de meubels en de afstyling totaal van je overneem!

Een interieur laten ontwerpen is een uitgebreid proces. Neem voor een completer beeld van een interieur laten ontwerpen eens een kijkje in mijn portfolio, hier zie je een kleine greep uit de waardevolle projecten die ik heb afgerond.


De mogelijkheden om jouw interieur te laten ontwerpen.

Mis jij iets in je interieur? Gaan jullie samenwonen maar verschilt jullie interieurstijl ontzettend van elkaar? Of loop je misschien over van de ideeën maar lukt het je niet om een eenheid te creëren en krijg je het niet op papier? Dan help ik jou als interieurontwerper het liefste vandaag nog!

De passie en creativiteit die ik voorheen in het restylen van mijn eigen woning stopte, bied ik nu graag anderen aan. Een huis zie ik als plek waar je helemaal tot rust kunt komen, waar je vrienden en familie met open armen kunt ontvangen en waar je waardevolle herinneringen maakt in een fijne, warme, stijlvolle en praktische omgeving. Wil jij een volledig interieur laten ontwerpen? Of juist hulp bij het boosten van je interieur? Ik ga gelijk voor je aan de slag.

We creëren samen een thuis dat jou faciliteert in alle facetten van je leven.


Iedere dag voelt opnieuw als thuiskomen.

Een interieur laten ontwerpen kan spannend zijn en dat snap ik. Er moeten ontzettend veel goed doordachte keuzes worden gemaakt. Daarom neem ik je persoonlijk mee in heel het proces en wordt het een fijne samenwerking waarin jij je echt gedragen voelt om er een stijlvol en warm thuis van te maken.

Tijdens het traject toets ik op meerdere momenten of we op de goede weg zitten. Geef je de laatste feedback door? Dan maak ik de stijlgids definitief en krijg je zowel een digitale als geprinte versie met stalenbox thuisgestuurd.

Ben je helemaal enthousiast geworden van de definitieve stijlgids? Dan ga je vol vertrouwen zelf aan de slag of ik ga de aankopen voor je doen, scheelt jou heel veel tijd. Ik heb schitterende adressen en samenwerkingen waar ik graag de inkopen doe en waar ik terecht kan voor de juiste accessoires. Ook wanneer er maatwerk terugkomt in je interieur, help ik je daar graag bij.

Zo kunnen we jouw nieuwe interieur realiseren zoals we voor ogen hebben.

Een persoonlijke samenwerking.

Chrissy heeft ons super goed geholpen met de nieuwe indeling en het visualiseren van onze wensen en gedachtes. Ze is makkelijk bereikbaar en heeft leuke, creatieve ideeën bij vragen. Heel prettig om samen met haar ons project te realiseren!

Wil jij je interieur laten ontwerpen met passie, oog voor detail en van hoge kwaliteit? Dan ben ik wat je zoekt! Chrissy Interiors zorgt voor een professionele, persoonlijke en laagdrempelige samenwerking met jouw droominterieur als eindresultaat. Met zorg en aandacht ga ik aan de slag met jouw wensen.

Ben jij klaar voor een make-over of wil jij je huis graag restylen en wil je je graag laten inspireren door professioneel interieuradvies? Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie of om je interieur te laten ontwerpen! Je kunt me elke werkdag bellen op 06-29426014 of stuur een mail naar info@chrissyinteris.nl. Dankzij onze samenwerking zal jij al je wensen dagelijks terugzien in jouw interieur.

Contact

Samen aan de slag?