Je hebt onlangs getekend voor jouw nieuwbouwwoning, een mooie stap waarbij jij écht het interieur kunt creëren dat je voor ogen hebt. Je ziet de potentie, de mogelijkheden zijn eindeloos en dus ook de keuzes die moeten worden gemaakt.

Ik help je maar al te graag met het indelen en inrichten van je nieuwe woning! Heb je het idee dat je niet weet waar je moet beginnen met het vormgeven van je nieuwe interieur, hebben jij en je partner een compleet andere stijl en zijn jullie op zoek naar een prachtig geheel of weet je nog helemaal niet hoe jij de juiste sfeer in huis kunt creëren?

Samen met mij als interieurontwerper krijg jij een eindresultaat waar je werkelijk waar verliefd op wordt en waar je nog vele jaren van kunt genieten.

Een stijlvol interieurontwerp voor jouw nieuwbouwwoning.

Kun jij binnenkort in jouw nieuwbouwwoning trekken en is het jouw wens dat de inrichting volledig voor je wordt gerealiseerd? Kies bij mijn trajecten dan voor een compleet interieurontwerp voor nieuwbouw bij Chrissy Interiors. Doordat ik ook uitgebreid nadenk over de indeling van de ruimtes en bijvoorbeeld het lichtplan voor praktische en sfeervolle belichting, is het ideaal om me zo vroeg mogelijk in het proces te betrekken.

Ben je benieuwd naar mijn eerdere werk? Neem dan een kijkje tussen een paar prachtige projecten in de portfolio. Naast een complete make-over, kun je ook kiezen voor traject ‘The Start’. Tijdens dit traject worden je wensen weergegeven in een uitgebreid moodboard, waarna ik een volledig indelings-, kleur- en materialenplan voor je creëer. Hiermee kun jij je huis vol zelfvertrouwen stijlvol en warm inrichten.

Bij traject ‘Basic’ krijg jij een uitgebreid advies over meubels en accessoires en waar je deze prachtig in je interieur kunt plaatsen. Daarnaast worden er stijlvolle en tijdloze maatwerkkasten ontworpen en krijg je fotorealistische tekeningen waarmee jij je interieurwensen gedetailleerd werkelijkheid kunt laten worden. Ben je klaar voor een praktisch, warm en stijlvol interieurontwerp voor jouw nieuwbouw? Dan plannen we een kick-off om de werkzaamheden te starten!


Een interieur waarin jij je herkent.

Voorheen heb ik jarenlang mijn eigen woningen gebruikt om mijn passie voor interieurstyling kwijt te kunnen. Nu ik een heerlijke plek heb gecreëerd om mijn kinderen fijn in op te laten groeien, stop ik mijn passie en creativiteit graag in het vormgeven en realiseren van jullie droominterieur.

Ik ontwerp voor jou heel graag een thuis waarin je écht tot rust kunt komen met een interieurontwerp voor jouwnieuwbouw. Waar je vrienden en familie zich thuis voelen als ze over de vloer zijn en waar jij je heerlijk kunt terugtrekken en tot rust kunt komen als je daar behoefte aan hebt.

Een plek waar je elke dag weer naar verlangt op de weg terug naar huis. Wil jij waardevolle herinneringen maken in jouw gloednieuwe nieuwbouwwoning? Neem Chrissy Interiors dan in de arm voor een professioneel interieurontwerp voor jouw nieuwbouw.

Wat zoek jij in een droominterieur?

Het bouwen van een nieuwe woning is een heel gaaf én groot project. En dat is spannend, dat snap ik! Wanneer we dit traject voor jouw nieuwbouw samen aan gaan sta ik echt van begin tot het eind naast je.

Er is een fijne samenwerking en vertrouwen nodig om samen een nieuwbouwwoning te transformeren naar een thuis. Je wilt niet dat het een typische, sfeerloze, nieuwe woning wordt, je wilt dat er geleefd kan worden en dat het een kwalitatief goed interieur is. Dat de afwerking netjes is en dat het een samenhangend geheel is.

Tijdens het hele traject voor jouw interieurontwerp nieuwbouw pols ik regelmatig of we nog op de goede weg zitten, er is een vertrouwensband waardoor je aan kunt geven wat je wel en niet wilt. Je hebt tijd om de keuzes te laten landen en om feedback te geven, alleen zo komen we samen tot een persoonlijk en stijlvol interieur.

Wanneer je een traject afneemt is aan alles, wat je nodig dacht te hebben, gedacht.

Een interieurontwerp speciaal voor nieuwbouw.

Chrissy heeft ons geweldig geholpen bij de styling van ons nieuwbouwhuis. Ze heeft rekening gehouden met al onze wensen en toch veel verrassend, goede ideeën aangedragen. Precies wat we hadden gehoopt!

Ik creëer een persoonlijk, warm, en stijlvol interieurontwerp voor jouw nieuwbouw project.

Wil jij meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie of voor een professioneel interieuradvies. Je kunt me elke werkdag bellen op 06-29426014 of stuur een mail naar info@chrissyinteriors.nl.

Dankzij een weloverwogen interieuradvies kun jij na de realisatie elke dag thuiskomen op een plek waar gedacht is aan alles wat jij nodig hebt en waar je volledig jezelf kunt zijn.

Contact

Samen aan de slag?