Chrissy Interiors is het resultaat van mijn jarenlange passie voor het creëren van een warm en stijlvol huis. Het geven van een persoonlijk interieuradvies op maat wat een fijn thuis als resultaat geeft, is waar ik me dagelijks met liefde voor inzet.

Een thuishaven geheel afgestemd op je persoonlijke wensen is van onschatbare waarde. Ik stop mijn creativiteit en oplossingsgericht denken met zorg en aandacht in jouw (nieuwe) woning. Dankzij de drie trajecten kun jij altijd kiezen voor de aanpak die het beste voelt voor jouw project.

Samen werken we aan een thuis waar jij elke dag met liefde bent en waar je vrienden en familie zich thuis voelen. Kijk je mee naar de verschillende opties voor een persoonlijk interieuradvies?

Persoonlijk interieuradvies op maat

Om jullie tijdens dit belangrijke proces optimaal te kunnen ondersteunen heb ik drie trajecten ontworpen waarbij we stuk voor stuk naar een fantastisch eindresultaat werken, geheel op de manier waarop jij dat prettig vindt. Dat maakt het een écht persoonlijk interieuradvies.

Bij ‘The start’ maken we samen een moodboard volledig aan de hand van je wensen voor jouw thuis. Hierbij kijken we uitgebreid naar de indeling, kleuren en materialen. Ik ga uitgebreid aan de slag met wat jij verlangt van je nieuwe inrichting en je krijgt een volledig indelings-, kleur- en materialenplan waarmee jij je huis vorm kunt geven.

Als je kiest voor ‘Basic’ adviseer ik je daarbij ook uitgebreid over meubels, accessoires, waar je deze kunt kopen en vervolgens kunt plaatsen in je nieuwe interieur. Tijdloze en praktische maatwerkkasten worden voor je ontworpen en je krijgt fotorealistische tekeningen zodat je wensen ook goed uitgevoerd kunnen worden. Bij dit traject krijg je een volledig plan voor je gehele inrichting, zodat je daarna vol zelfvertrouwen zelf aan de slag kunt gaan met de uitvoering.

Het meest uitgebreide ‘All In’ traject zorgt ervoor dat je volledig wordt ontzorgd bij het ontwerpen en realiseren van je nieuwe interieur. Ik ontferm me tijdens een verbouwing of in geval van een nieuwbouwwoning ook graag over het keuken-, badkamerontwerp en het lichtplan. Geniet van een personal shopper en laat je verwennen dankzij de overname van het inkopen van meubels en het regelen van de afstyling!


Mijn trajecten

Een interieuradvies op maat moet passen bij wie je bent. Weet je zelf niet waar je moet beginnen, liggen de interieurstijlen van jou en je partner ver uit elkaar of ben je simpelweg op zoek naar een waardevol en persoonlijk interieuradvies?

Samen met mij start je bij de basis: jullie wensen. Wat verlang jij van een thuis? Hoe leef je? Dit vertalen we door naar een stijlvol en warm interieur waarin echt kan worden geleefd. Eerst kijken we naar de indeling van de ruimte. De ruimtes vormen dankzij een goed op elkaar afgestemd kleurenplan echt een eenheid.

Door de ruimte als laatste te stylen krijg je de warme sfeer wat je zoekt in een thuis. Samen met mij als interieurontwerper creëren we een tijdloos en stijlvol eindresultaat.


Een persoonlijk interieuradvies voor jullie thuis.

Tijdens alle trajecten pols ik regelmatig of we nog op de goede weg zitten. Dankzij onze vertrouwensband kun je in elk stadium aangeven wat je wel en niet wilt. We nemen samen de tijd om keuzes te laten landen en er is altijd ruimte voor feedback. Alleen zo wordt een persoonlijk interieuradvies omgetoverd in een fijn thuis waar je elke dag naar verlangt.

Wanneer je een traject met interieuradvies op maat met mij doorloopt is aan alles wat jij nodig hebt gedacht. We beginnen altijd met een vrijblijvende intake om samen te kijken naar jouw woonwensen. Ik laat met liefde mijn creativiteit los aan de hand van jouw verwachtingen en verlangens van je nieuwe woning. Ben je benieuwd naar eerder afgeronde en nog te realiseren nieuwbouwprojecten? Neem dan een kijkje tussen een paar prachtige projecten in mijn portfolio.

Een interieuradvies op maat waar jij jarenlang van kunt genieten.

Chrissy heeft ons geholpen om meerdere ruimtes in het huis een eigen stijl te geven - hierdoor voelen we ons gelijk thuis en is er een mooi samenhangend geheel ontstaan.

Wil jij een persoonlijk interieuradvies op maat? Dan sta ik met alle liefde voor je klaar. Ik realiseer samen met jou een persoonlijk, warm, en stijlvol interieurontwerp voor jouw fijne huis.

Wil jij meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie of voor een interieuradvies op maat. Je kunt me elke werkdag bellen op 06-29426014 of stuur een mail naar info@chrissyinteriors.nl.

Een persoonlijk interieuradvies komt tot stand dankzij een nauwe samenwerking met een open communicatie. Kom elke dag thuis in een omgeving waar jij volledig jezelf kunt zijn en waar je samen met vrienden en familie fantastische herinneringen kunt maken.

Contact

Samen aan de slag?