SCHRIJF JE IN

Van woonprobleem naar droomoplossing.

the brainstorm session!

Ik stel je voor ...

Je hebt misschien zelf al een plan gemaakt om jouw droominterieur te creëren en voordat je het begint met het realiseren vind je het fijn als er even een professional met je meekijkt. 

Of je bent al bezig met je verbouwing maar het loopt niet helemaal zoals je graag wilt. Je kunt het niet uitvoeren zoals vooraf bedacht en je wil graag dat iemand met een frisse kijk een creatieve oplossing bedenkt. 

Je wilt gaan verhuizen en bent benieuwd naar de mogelijkheden qua indeling voordat je definitief overgaat tot aankoop. Kun je de mooie hoekbank kwijt die je graag wilt, is er misschien nog meer mogelijk? 

Kom je er simpelweg niet uit welke kleuren op welke muren komen? Of vind je het lastig om de laatste accessoires in te kopen en de woning af te stylen?

Allemaal zaken waar ik je mee kan helpen tijdens The Brainstorm Session. Gewoon mijn eerlijke mening en creatieve oplossingen om jou vooruit te helpen zodat jij weer verder kunt met het realiseren van jouw fijne thuishaven.  

 Laat mij je helpen.  
 

Als jij mega keuzestress krijgt wanneer je alleen al denkt aan het veranderen van je interieur.

Wanneer jij en je partner het maar niet eens worden over
de stijl voor jullie bestaande of nieuwe woning.

Als je fantastische ideeën hebt, maar geen idee hebt hoe je jouw stijl tot een kloppend geheel kunt maken. 

Deze brainstorm sessions heb ik speciaal ontworpen voor jou die het fijn vindt om even te kunnen sparren met een professional en graag op weg wil worden geholpen. 

Je geeft mij je twijfels en samen maken we goed onderbouwde keuzes. 

Zo krijg jij weer overzicht, wordt het behapbaar en kun jij vol vertrouwen door met het realiseren van jouw droomthuis.
 
Het past perfect bij jou;

Let's do this

We hebben Chrissy om hulp gevraagd, omdat we er maar niet uitkwamen met ons interieur. Na ons kennismakingsgesprek wisten we meteen dat het goed zat. Naast het feit dat ze het contact heel laagdrempelig hield, deed ze alles ook met onwijs veel passie. WIJ ZIJN ERG BLIJ MET HET EINDRESULTAAT! 😍 Alles klopt gewoon. De kleuren en combinaties komen zo goed samen. Hier waren we zelf nooit op gekomen. Overduidelijk veel tijd en energie in gestopt.

- Houda I Schoonhoven

"Hier waren we zelf nóóit op gekomen!"

Een groot project waarbij we de hulp van Chrissy hebben ingeschakeld om eenheid en gezelligheid te creëren.
Een plan van A tot Z met een zeer professioneel en kundig oog voor de verbouwing en inrichting van ons nieuwe huis.
Fijne overleg momenten waarbij je je wensen bespreekt. Heerlijk hoe snel en creatief Chrissy kan schakelen en kansen ziet!

- Lonneke I Oijen

" Heerlijk hoe snel en creatief Chrissy kan schakelen en kansen ziet!"

En ik ben het gezicht achter Chrissy Interiors. Interieurontwerp is voor mij echt een gevoel. In de vorm van creatief zijn, denken in mogelijkheden en lef hebben. Zodra ik een ruimte binnenkom, barst ik uit mijn voegen van gave ideeën. Een mooie kleur op de muur met daarbij zachte pastelkleurige gordijnen. Prachtig. Een oud huis met karakter én met marmeren vloer, hou me tegen! Het liefst koop ik iedere paar jaar een nieuw huis zodat ik weer helemaal van voor af aan kan beginnen!

Hi! Ik ben Chrissy en ik help jou, met een persoonlijke benadering, naar een thuis dat helemaal af is en past bij jouw woonwensen. 

De prijs is €470 inclusief BTW en exclusief reiskosten van €0,39 per KM buiten een straal van 20 km van Oss.

Je ontvangt achteraf een digitaal overzicht van de keuzes die we hebben gemaakt zodat jij meteen door kunt pakken.

Je levert vooraf je vraag aan met foto's, plattegronden en sfeerbeelden zodat ik mezelf goed kan voorbereiden. 

2 uur durende BRAINSTORM SESSION bij jou thuis.

The brainstorm session is inclusief:

Let's do this

Marieke I Oijen

"Verbouwen, andere indeling …. Hoe pak je dit aan?
Chrissy heeft ons super goed geholpen met de nieuwe indeling en het visualiseren van onze wensen en gedachtes. Makkelijk bereikbaar en ze heeft leuke, creatieve ideeen bij vragen. Heel prettig om samen met haar ons project te kunnen realiseren. Super blij mee!"

- Anna B.

"Hier komt een tweede review. Goede reviews kunnen potentiële klanten overtuigen dat jij een expert bent in je vak. Faucibus purus in massa tempor nec feugiat. Nisl tincidunt eget nullam non nisi."

- Lisa H.

"Hier komt een derde review. Goede reviews kunnen potentiële klanten overtuigen dat jij een expert bent in je vak. Faucibus purus in massa tempor nec feugiat. Nisl tincidunt eget nullam non nisi."

Let's do this

Together we can create that home feeling.