Een échte kerstboom op jouw werk?
Ontdek The Christmas Project voor een onvergetelijke kerst! 

Een échte kerstboom op jouw werk?

Ontdek The Christmas Project voor een onvergetelijke kerst! 

Kerstboom op kantoor: he-le-maal in stijl!

Je trotseert de kou in het ochtenddonker naar je werk. Brr..

Maar eenmaal binnen: WOW!

Een échte kerstboom, met complete versiering op kantoor. De geur van dennennaalden komt je tegemoet: hallo 100% kerstsfeer op je werk!

Waarom zou je de warmte en gezelligheid alleen thuis de ruimte geven? Deze tijd van het jaar ademt sfeer. Ook op de werkvloer! Kies voor méér werkplezier en verbinding tussen werknemers met een heerlijke kerstvibe in jouw bedrijf. En het mooiste: je hebt er zelf geen omkijken naar. Je kiest je favoriete stijl en wij leveren de boom, tuigen hem prachtig op en komen hem ook weer halen!

Voor welke kerstsfeer ga jij?

Kies mijn boom & stijl

Een volledig versierde échte kerstboom
Een échte duurzame kerstboom (want dat ruikt zo lekker!) van Bèrgse Boom van top tot teen versierd in de stijl naar jouw keuze. Welke sfeer past het beste in jouw bedrijf? We komen de boom brengen en plaatsen en versieren ‘m ter plekke: goed gevuld en he-le-maal in de sfeer die past bij jouw kantoor.

En wil je nóg meer gezelligheid en warmte? We creëren met oog voor detail een prachtige aankleding voor de kerstviering, het diner of een nieuwsjaarborrel. Extra sfeer bij de ingang, de trap, in de gang of de kantine kan natuurlijk ook.

Waar maak je kans op deze gezelligheid?
We komen binnen een straal van 30km rondom Oss

Wanneer komen we langs bij jouw bedrijf?
Je kunt je bestelling plaatsen tot 1 november. We plaatsen de bomen begin december en halen ze begin januari weer op. Laat weten welk dagdeel in week 49 voor jou uitkomt en we maken snel een afspraak!

Wat kost zo'n sfeervolle echte kerstboom?
De bomen zijn tussen de 2 en 2,5 meter hoog. Helemaal versierd heb je al een kerstboom voor 825 euro ex. btw.
Contact opnemen

Een kerstbeleving in stijl: hallo werksfeer!

Natural Christmas

Chic Christmas

Welke is jouw favoriet?
Pick your style!

Chic Christmas: een échte kerstboom met warme tinten gecombineerd met zwart en messing accenten. We gebruiken rijke materialen voor de luxe en elegante uitstraling die je zoekt. 

Bij een Natural Christmas boom ga je voor een rustig, in aardetinten, ingerichte boom. Prachtige natuurlijke materialen en kleuren. Dit is zeker geen saaie boom, maar een boom die bij de essentie blijft: puur.

Colourful Christmas

Classic Christmas

Wie kent hem niet! De Classic Christmas zoals we die kennen; rood, goud, groen en heel veel lichtjes. Mooie kerstballen in verschillende grote vormen de basis. Met een variatie aan bijpassende ornamenten blazen we de Classic Christmas een nieuw leven in.

En kun of wil je niet kiezen? Dan gaan we all in! All in qua kleur en materialen, en altijd zorgvuldig op elkaar afgestemd voor een mega kleurrijke sfeer en een matchend geheel!

Bèrgse Boom kweekt en bezorgt de allermooiste duurzame kerstbomen. Het hele jaar werken we hard aan onze gezonde, volle bomen die elke decembermaand weer schitteren in de knusse woonkamers. Dit jaar doen we dat ook bij jouw bedrijf! Want die heerlijke geur van een échte kerstboom voegt zóveel warmte en gezelligheid toe: dat gunnen we iedereen!

Dit jaar slaan we de handen ineen met Chrissy Interiors om jou een compleet verzorgde kerstbeleving te bezorgen! Bèrgse Boom brengt de duurzame en biologische kerstbomen rond en Chrissy Interiors verzorgt de styling voor een échte kerstbeleving op kantoor. Voor welke stijl ga jij?

Over Bèrgse Boom x Chrissy Interiors

SEND

.................................................................

.................................................................

.................................................................

.................................................................

.................................................................

Doe mij zo'n kerstboom!

CONTACT

Together we can create that Christmas feeling.