Een kennismaking is gratis en vindt plaats via Zoom of telefonisch. Voorafgaand aan dit gesrpek stuur ik je een online vragenlijst door.

de kennismaking duurt ongeveer een half uur.

 Op basis van dit gesprek en ingevulde vragenlijst bekijk ik wat ik voor je kan betekenen en kijk ik of er een klik is.

daarna  stuur ik je een persoonlijk voorstel. In dit voorstel vind je meer informatie over mijn werkwijze, een tijdspad en onze gemaakte afspraken. 


Kennismaking

IK NEEM DE DEFINITIEVE KEUZES EN FEEDBACK MEE EN MAAK ER EEN DEFINITIEVE STIJLGIDS VAN.

DEZE STIJLGIDS VOORZIE IK VAN EEN TOELICHTING ZODAT JIJ OOK OVER EEN TIJDJE NOG WEET WAAROM WE BEPAALDE KEUZES HEBBEN GEMAAKT.

DE STIJLGIDS ONTVANG JE ZOWEL FYSIEK ALS DIGITAAL INCLUSIEF CONCRETE SHOPPINGLIST. ZO ONTZORG IK JOU EN KUN JE METEEN DE ITEMS BESTELLEN. 

Definitieve stijlgids

Wanneer je akkoord geeft op het voorstel gaan we samen aan de slag.

de Kick off vindt plaats bij jou thuis en duurt ongeveer 2 uur. tijdens de Kick off gaan we op zoek naar jouw stijl. We gaan dieper in op jouw wensen. Wie ben je en wat is belangrijk voor je. 

Waar mag het in jouw nieuwe thuis echt niet aan ontbreken, welke materialen, meubels en kleuren mogen terugkomen en wat wil je absoluut niet.

Kick off

We maken samen een planning en jouw huis wordt inmiddels gebouwd, verbouwd of al geschilderd.

Ik ga vervolgens op pad, om het interieur wat we hebben samengesteld, werkelijkheid te laten worden. Ik ga alle meubels en kleinmeuebelen voor je inkopen.

Zo houdt jij tijd over voor leuke dingen en maken we een afspraak wanneer ik zeker weet dat we alles binnen hebben en door kunnen naar de laatste fase.

(ALLEEN INBEGREPEN BIJ TRAJECT 1)

Inkoop

Nadat ik alle informatie verzameld heb ga ik alles uitwerken in de voorlopige stijlgids.

In de stijlgids staat welke kleuren en materialen waar komen en welke meubels en accessoires het beste passen bij jouw stijl.

Deze kom ik bij jou thuis presenteren samen met de, speciaal voor jou geselecteerde stalen.  

Concept Stijlgids

De afstyling, mijn favoriete onderdeel. Ik ga op zoek naar de mooiste accessoires en deze combineren we met de items die je graag wilt houden.

 Wanneer jij alle meubels binnen hebt zetten we alles, inclusief de accessoires, op zijn plek en stylen we de ruimte af. 

(ALLEEN INBEGREPEN BIJ TRAJECT 1)

Afstyling

In      stappen naar jouw droominterieur.

(Excl. reiskosten €0,39 per km buiten een straal van 20km van Oss).

06

6

05

04

03

02

01

SAMEN MAKEN WE JE THUIS AF VAN BEGIN TOT EIND, GEEN LOSSE EINDJES MEER

Samen op zoek naar jouw stijl, jouw plan, ik sta naast je! Van het begin tot het eind ben ik nauw betrokken als jouw persoonlijke interieurstyliste.  Er zijn altijd zaken die anders lopen tijdens een verbouwing of bij jouw, mogelijk nog op te leveren, nieuwbouwwoning. Ik ben jouw sparringpartner gedurende dit hele proces en pas het interieuradvies gaande weg aan wanneer we moeten bijsturen, 

 I’m there for you.

Ik volg jouw tempo, maar spoor je ook aan om door te pakken. Samen maken we doordachte beslissingen zodat alles op elkaar aansluit en jij je droominterieur krijgt.

Er komt veel kijken bij een nieuw huis (of je nu verbouwt of verhuist). Als esthetisch projectleider help ik je bij het structureren van de planning, behouden we het overzicht en maken we samen keuzes zodat alle werkzaamheden goed op elkaar aansluiten. 

We starten The Make-over met een kick off en leren we elkaar beter kennen. Wat past bij jou, wat is voor jou belangrijk. Hoe wil je de ruimte(s) gebruiken? Wie wonen er? Hoe ziet de toekomst eruit? Door onderstaande tools komen we tot een totaal interieurplan dat helemaal afgestemd is op jouw wensen. En gaan we verder met de uitvoering!

The Make-over traject is inclusief;

• Uitgebreide kick off;
• Moodboard;
• 2D indelingsplan;
• Kleur- en materialenadvies;
• Meubeladvies;
• Maatwerkadvies;
• Verlichtingsadvies en/of lichtplan;
• 3D impressie;
• Eindpresentatie;
• Shoppinglist;
• Stijlgids geprint en digitaal;
• Esthetische projectbegeleiding.

Nadat de feedback op het conceptplan is verwerkt en je de stijlgids hebt gehad is het plan definitief en kunnen we starten met de uitvoering van het plan. Wanneer je zelf stukadoors, schilders enz. kent benader je ze om de klus uit te voeren. Ken je niemand, geen probleem, ik heb een netwerk om me heen van vakmensen waar je gebruik van kunt maken. Samen met de vakmensen stem ik af welke kleuren waar komen, hoe de tegels komen te liggen en andere belangrijke zaken.

Ik kom structureel langs om mee te kijken tijdens de verbouwing en/of bouw van de woning. Zo blijven we samen on track en kunnen we problemen op tijd tackelen en/of het ontwerp daarop aanpassen.

Wanneer jij bezig bent met de uitvoering van het kleurenplan en materialenplan, dat zijn de wanden en vloeren, ga ik verder met onderstaande zaken;

• Inkoop meubels, kleinmeubelen en accessoires
• Inhuizen van het meubilair.
• Afstyling van de ruimte

Dit traject is perfect voor jou wanneer je het fijn vindt om ontzorgt te worden, samen keuzes te maken en dat ik van begin tot het einde betrokken ben. Als jouw persoonlijke interieurstylist én esthetisch projectleider sluit ik pas af op het moment dat jij gaat genieten van jouw thuis.

Interieurontwerp mét esthetische projectbegeleiding.

Een spannende tijd breekt aan, soms al 1.5 á 2 jaar voordat de bouw begint komen er al vele keuzes op je af. Wil je wel of geen aanbouw, de keukenindeling moet ruim van te voren helder zijn en waar moeten de lichtpunten komen?

Er komt geen breek- en sloopwerk meer hooguit een nieuwe kleur op de wand en behangetje op de andere wand. Maar je hebt geen zin of tijd om zelf aan de slag te gaan met de uitvoering én de inkoop van jouw nieuwe interieur.

Dan doe ik dat graag voor je! 

yes! dit wil ik

yes! dit wil ik

vanaf €5200

vanaf €4500

Je gaat verbouwen of je
hebt een nieuwbouwwoning gekocht.

Jouw thuis is eigenlijk zo goed als af.

Deze prijs is gebaseerd op een woon-, eetkamer en hal van een gemiddelde woning.

yes! dit wil ik

vanaf €3200

Met het Do it yourself traject gaan we voor een grondige aanpak. Wat moet er veranderen? En wat moet juist blijven? Op basis van jouw wensen krijg je het interieuradvies thuis en volledig op maat. 

Het Do it yourself traject is inclusief; 

• Uitgebreide kick off;
• Moodboard;
• 2D indelingsplan;
• Kleur- en materialenadvies;
• Meubeladvies;
• Maatwerkadvies;
• Verlichtingsadvies;
• 3D impressie;
• Eindpresentatie;
• Shoppinglist;
• Stijlgids geprint en digitaal.

Na onze uitgebreide kick off ga ik aan de slag.  Na 4-6 weken hebben we onze vervolgafspraak om het conceptplan te bespreken. Tijdens deze afspraak neem ik je mee door de woning, van de hal naar de serre bespreken we wat waar komt.. Je krijgt een gedetailleerde uitwerking van alle keuzes.

Je krijgt de tijd om het conceptplan te laten bezinken, Je geeft mij vervolgens de wijzingen door voor jouw nieuwe interieur. Ik pak het weer op en na het doorvoeren van de wijzigingen ontvang je de definitieve stijlgids met stalen.  

Dit traject is perfect voor jou wanneer je een duidelijk uitvoerbaar plan wilt hebben, passend bij jouw stijl en wensen. Na het ontvangen van de stijlgids ga jij vol vertrouwen zelf aan de slag om jouw droominterieur te creëren.  


je wil graag een boost voor je interieur. Aan de hand van een persoonlijk & concreet plan kun jij zelf aan de slag.

2. The do it yourself

Deze prijs is gebaseerd op een woon-, eetkamer en hal van een gemiddelde woning.

- Elke I Oss

"Chrissy heeft ons geweldig geholpen bij de styling van ons nieuwbouwhuis. Ze heeft over alles meegedacht. Van stijl, kleuren, indeling, materiaal tot meubels (ook maatwerk). Door haar 3D-tekeningen kregen we een heel mooi beeld van hoe het huis eruit zou gaan zien. In de stijlgids die ze voor ons maakte heeft ze rekening gehouden met al onze wensen en toch veel verrassende goede ideeën aangedragen. Precies wat we hadden gehoopt. We zijn heel blij met het resultaat!"

- Mariska I Zutphen

Chrissy; onwijs bedankt voor jouw hulp! We verhuisden van een klein appartement naar een huis met meerdere verdiepingen en dat bleek meer werk dan we hadden verwacht. We houden van een mooie inrichting maar hebben zelf het geduld en talent niet om dit goed te doen. Chrissy heeft ons van A tot Z geholpen in dit proces. Direct na de verhuizing al konden we aan de slag met mooie kleuren op de muur en passende meubels bestellen. Chrissy heeft ons geholpen om meerdere ruimtes in het huis een eigen stijl te geven - hierdoor voelen we ons gelijk thuis en is er een mooi samenhangend geheel ontstaan. Het heeft ons een heleboel miskopen, tijd en ritjes naar meubelzaken gescheeld. Chrissy reageert snel, is professioneel, denkt mee en luistert goed naar onze wensen. We zijn erg blij met het resultaat! Daarbij voelen we ook een fijne klik met Chrissy als persoon; iets dat we heel belangrijk vinden. Een absolute aanrader dus!

- CHANTAL I OSS

We gaan verhuizen! Maar toen.. we wilden dit keer een huis waar we in ‘thuis’ kwamen. Een huis met een wow-factor. Dus we schakelden Chrissy in. Wat heeft ze zichzelf overtroffen! We zijn zo blij met wat zij ervan gemaakt heeft. Ze luistert echt naar je wensen en denkt met je mee. Het is beter dan we verwachten en we voelen ons zo thuis! Ze heeft het precies zo gemaakt dat het ook echt ‘ons’ is. We zijn Chrissy zo enorm dankbaar voor het fijne huis die zij gecreëerd heeft.

Kind words