En ik ben het gezicht achter Chrissy Interiors. Interieurontwerp is voor mij echt een gevoel. In de vorm van creatief zijn, denken in mogelijkheden en lef hebben. Zodra ik een ruimte binnenkom, barst ik uit mijn voegen van gave ideeën. Een mooie kleurenpalet gecombineerd met natuurlijke materialen én jouw persoonlijke wensen. Prachtig. Een oud huis met karakter én met marmeren vloer, hou me tegen! Het liefst koop ik iedere paar jaar een nieuw huis zodat ik weer helemaal van voor af aan kan beginnen!

Sterker nog: ik doe dat. Mijn vriend en ik hebben al twee keer een huis from scratch opgebouwd en ingericht. Ja, sommige mensen worden benauwd bij het idee alleen al, ik droom ervan. Inmiddels hebben we een thuis gemaakt in Oss, bij Den Bosch, waar we nu wonen met onze twee dochters. Uit de droom om steeds weer verder te willen ontwerpen, is Chrissy Interiors ontstaan.

Wonend in Oss, waarvan ik vroeger aangaf hier nooit te willen wonen, heb ik hier toch mijn thuis gevonden. Ik wilde in een grote stad wonen, dichtbij de natuur, ergens lekker warm, met op iedere hoek van de straat iets nieuws te ontdekken. Na gewoond te hebben in Bonaire, Nieuw Zeeland en Australië kwam ik toch weer in Oss terecht en zie ik nu het belang in van een fijne omgeving voor mezelf en mijn opgroeiende kinderen. 

Thuis voor mij is waar ik tot rust kan komen, waar we gezellig kunnen borrelen met familie en vrienden en mijn dochters zich kunnen ontplooien. Thuis voor mij is een mix van nieuwe en tweedehands meubels, wisselende kleuren op de muur (tot grote ergernis van mijn vriend), ruimtelijk, praktisch, stijlvol en vooral alles netjes afgewerkt. 

Samen jouw droominterieur ontwerpen wat bij jou past en waarbij je volledig tot rust komt, dat is mijn missie als interieurontwerper. Ik wil je laten zien dat het niet zo ingewikkeld is en dat, wanneer we samen kleine stappen nemen, je thuis dichterbij is dan je denkt. Ik zal je op je gemak stellen, inspireren, adviseren en begeleiden tijdens jouw traject. 

Ben je enthousiast geworden en ging je het liefst gisteren al aan de slag met je nieuwe thuis? Neem dan direct contact met mij op. Ik help je graag! 

Hi! Ik ben Chrissy, jouw interieurontwerper.

about

Door goed te luisteren en een groot inlevingsvermogen komen we tot de kern van wat voor jou belangrijk is.

samen aan de slag?