Samen jouw droominterieur ontwerpen wat bij jou past en waarbij je volledig tot rust komt, dat is mijn missie als interieurontwerper. Ik wil je laten zien dat het niet zo ingewikkeld is en dat, wanneer we samen kleine stappen nemen, je thuis dichterbij is dan je denkt.

Ik zal je op je gemak stellen, inspireren, adviseren en begeleiden tijdens jouw traject. 

MEET CHRISSY

get to know me

interieurontwerpster, avonturier & moeder

ABout me

Hi! Ik ben Chrissy, jouw interieurontwerper.
Het creatieve brein én het gezicht achter Chrissy Interiors. Interieurontwerp is voor mij echt een gevoel. Een gevoel van creativiteit, denken in mogelijkheden en lef tonen. Zodra ik een ruimte binnenkom, barst ik uit mijn voegen van gave ideeën. Een mooie kleurenpalet combineren met natuurlijke materialen én jouw persoonlijke wensen? Prachtig. Een oud huis met karakter én met marmeren vloer: hou me tegen! 

Het liefst koop ik iedere paar jaar een nieuw huis. Sterker nog: ik doe dat dus echt. Mijn vriend en ik hebben al twee keer een huis from scratch opgebouwd en ingericht. Ja, sommige mensen worden benauwd bij alleen al het idee. Maar ik? Ik droom ervan. Inmiddels hebben we een thuis gemaakt in Oss, bij Den Bosch, waar we nu wonen met onze twee dochters. Uit de droom om steeds weer verder te willen ontwerpen, is Chrissy Interiors ontstaan.

In Oss heb ik, tegen alle verwachtingen in (ik zweerde ooit dat ik hier nooit zou blijven wonen), toch mijn thuis gevonden. Ik verlangde naar een grote stad, dichtbij de natuur op een zonnige plek, om op iedere hoek van de straat iets nieuws te ontdekken. Zo heb ik op Bonaire, in Nieuw-Zeeland en Australië gewoond. En dan tóch weer terechtkomen in Oss hè? Tja, ik zie nu het belang in van een fijne omgeving voor mezelf en mijn opgroeiende kinderen.

“Ik zweerde dat ik hier nooit zou blijven wonen”

Thuis is waar ik tot rust kan komen, waar we gezellig kunnen borrelen met familie en vrienden en mijn dochters zich kunnen ontplooien. Thuis voor mij is een mix van nieuwe en tweedehands meubels, wisselende kleuren op de muur (tot grote ergernis van mijn vriend), ruimtelijk, praktisch, stijlvol en vooral alles netjes afgewerkt. 

Mijn thuis 

"HEERLIJK HOE SNEL EN CREATIEF CHRISSY KAN SCHAKELEN EN KANSEN ZIET!"

loveletter

lonneke

FUNFACTS

90 klanten mogen verblijden

publicatie in EXcellent Wonen

Pin it!

Sinds 2020 heb ik al meer dan 90 interieurontwerpen mogen maken voor ondernemers met karakteristieke huizen. De trajecten van start tot finish nemen soms wel meer dan twee jaar in beslag. Ik vind het bijzonder om zo'n lange tijd betrokken te zijn bij de ontwikkelingen per gezin en hen te helpen hun droominterieur te realiseren.

In de zomer van 2023 mochten we voor het eerst in het magazine Excellent wonen staan. Zo trots! We zijn enorm blij met dit project en het is geweldig om te zien dat ons werk wordt gewaardeerd. Deze publicatie is een mooie bevestiging van onze kwaliteit en expertise. Het is een eer om ons werk op deze manier te kunnen delen met anderen. Check 'm hier!

Ik vraag altijd om een moodboard bij nieuwe projecten. Dit kan in de vorm van een Pinterest bord. Ik pin zelf ook veel, wist je dat ik bijna net zoveel receptpins als interieurpins heb? Met beide maak je me blij. Food is life!

let's work together!

ook toe aan een fris interieur?