Wonend in Oss, waarvan ik vroeger aangaf hier nooit te willen wonen, heb ik hier toch mijn thuis gevonden. Ik wilde in een grote stad wonen, dichtbij de natuur, ergens lekker warm, met op iedere hoek van de straat iets nieuws te ontdekken. Na gewoond te hebben in Bonaire, Nieuw Zeeland en Australië kwam ik toch weer in Oss terecht en zie ik nu het belang in van een fijne omgeving voor mezelf en mijn opgroeiende kinderen. 

Thuis voor mij is waar ik tot rust kan komen, waar we gezellig kunnen borrelen met familie en vrienden en mijn dochters zich kunnen ontplooien. Thuis voor mij is een mix van nieuwe en tweedehands meubels, wisselende kleuren op de muur (tot grote ergernis van mijn vriend), ruimtelijk, praktisch, stijlvol en vooral alles netjes afgewerkt. 

Samen jouw droominterieur ontwerpen wat bij jou past en waarbij je volledig tot rust komt, dat is mijn missie als interieurstyliste. Ik wil je laten zien dat het niet zo ingewikkeld is en dat, wanneer we samen kleine stappen nemen, je thuis dichterbij is dan je denkt. Ik zal je op je gemak stellen, inspireren, adviseren en begeleiden tijdens jouw traject. 

Ben je enthousiast geworden en ging je het liefst gisteren al aan de slag met je nieuwe thuis? Neem dan direct contact met mij op. Ik help je graag! 

Hi! Ik ben Chrissy.

over mij

Door goed te luisteren en een groot inlevingsvermogen komen we tot de kern van wat voor jou belangrijk is.

samen aan de slag?