portfolio

Een greep uit de projecten van Chrissy Interiors.
Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om meer te zien.

 In uitvoering I Duiven

Voor deze mooie woning in Duiven mocht ik een interieuradvies maken van A tot Z. We hebben samen de nieuwe badkamer, toilet en keuken uitgezocht. Muren werden gesloopt om zo meer ruimte te creëren. Met mooie maatwerkmeubelen maken we dit huis echt persoonlijk. 

Oplevering; mei '23

Verbouwing I Oijen

De wens; er moest een grote leefkeuken komen. Waar ze zowel samen met vrienden als met hun puberdochters gezellig kunnen eten en borrelen. We zouden een aanpassing doen aan de indeling maar dit werd een complete verbouwing met mooie aanbouw om de keuken vorm te geven. De keuken is van de voorkant van de woning naar de achterzijde geplaatst, door de nieuwe indeling kwam er letterlijk en figuurlijk ruimte om alles uit te kunnen voeren. Het resultaat mag er zijn! 

De berging voorziet in alle gemakken van een groot gezin met veel opbergruimte, het zitje wordt door de kinderen ook gebruikt om te relaxen. In de keuken wordt geleefd, er worden weer koekjes gebakken terwijl je in contact bent met de rest van het gezin.

We hebben een mix gemaakt van landelijk, modern. De gemetselde muur in de oorspronkelijke woning was van waarde, deze hebben we qua look and feel terug laten komen in de keuken. De houten balk past ook helemaal bij de stijl van het huis. 

Marieke zegt;

'Verbouwen, andere indeling …. Hoe pak je dit aan?
Chrissy heeft ons super goed geholpen met de nieuwe indeling en het visualiseren van onze wensen en gedachtes. Makkelijk bereikbaar en ze heeft leuke, creatieve ideeën. Heel prettig om samen met haar ons project te kunnen realiseren. Super blij mee! Het voelt vanaf dag één als thuiskomen' 

Nieuwbouw Oss

De opdrachtgevers kwamen bij mij toen hun nieuwe huis nog gebouwd moest worden. Daardoor hadden we ruim de tijd om na te denken over de keuze voor de vloer, de lichtpunten en de indeling. 

Samen hebben we keuzes gemaakt voor de kleuren, het behang en de meubels. Ik heb een concrete shoppinglist gemaakt voor een winkel bij hun in de buurt zodat ze snel keuzes konden maken. 

In plaats van allemaal losse kasten heb ik een mooi maatwerkmeubel over de gehele lengte van de muur ontworpen. Hierdoor kijkt het rustig, maak je het uniek en heb je meteen veel opbergruimte.  

Als laatste heb ik de meeste accessoires ingekocht en heb ik de ruimte afgestyled. Dan staat meteen alles op zijn plek, kan ik checken of er nog iets mist en konden de opdrachtgevers snel genieten van een af thuis. 
In uitvoering I Villapark Wageningen

Dit huis moet nog worden gebouwd maar we hebben een gaaf plan gemaakt om mee aan de slag te gaan. Dit leuke, jonge gezin gaat verhuizen van Amsterdam naar Wageningen. 

Op deze afbeeldingen zie je de begane grond inclusief kantoor aan huis, de masterbedroom en de kinderkamer. Verder hebben we een lichtplan gemaakt aan het begin van het traject.

Zo creëren we een eenheid door het gehele huis. Deze villa wordt hopelijk nog in 2023 opgeleverd, dan ga ik aan de slag met het inkopen van de accessoires en style ik het vervolgens helemaal af.

Oplevering; eerste kwartaal '24.


Verhuizing Oss

𝙒𝙞𝙟 𝙠𝙤𝙢𝙚𝙣 𝙯𝙚𝙡𝙛 𝙚𝙘𝙝𝙩 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙫𝙚𝙧𝙙𝙚𝙧 𝙙𝙖𝙣 𝙤𝙣𝙯𝙚 𝙬𝙞𝙩𝙩𝙚 𝙢𝙪𝙧𝙚𝙣 𝙚𝙣 𝙜𝙧𝙞𝙟𝙯𝙚 𝙗𝙖𝙣𝙠, 𝙬𝙚 𝙙𝙪𝙧𝙫𝙚𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙜𝙚𝙬𝙤𝙤𝙣 𝙣𝙞𝙚𝙩.

Dat waren de woorden van dit lieve stel dat in september '21 bij mij aanklopte. Ze waren heel duidelijk; we willen graag hulp, we willen het goed doen en we willen een stok achter de deur.

Ze hadden net een nieuwe woning gekocht. Toen ik binnenkwam snapte ik waarom ze graag hulp wilde hebben, het was een leuk huis maar miste wat eigenheid. Dus zijn we op zoek gegaan naar wat ze mooi vonden en aan welke eisen hun nieuwe thuis moest voldoen. Samen zijn we op bezoek geweest bij de toen nog bewoners van het nieuwe huis.

De opdrachtgevers hadden een paar wensen, de vloer wilde ze graag behouden en de tv constructie aan de schuine wand ook.

Maar zodra ik aan de slag ging, lees met een lege plattegrond, kon ik niet anders dan de indeling omgooien. Dus met enige spanning ging ik op pad om het plan te presenteren. Gelukkig was het een schot in de roos en stonden ze helemaal open voor deze nieuwe indeling.

Vervolgens gingen we samen winkelen want anders hadden ze deze bruine velvet bank echt niet gekocht en gingen ze daarna aan de slag met de wanden en plafonds. 

De meubelmaker heeft ondertussen een mooi maatwerkmeubel gemaakt waarbij ook ruimte is voor de kinderen om te spelen en toen het zover was ben ik op inkoop gegaan voor de afstyling.

Met de wensen van dit lieve stel en een vleugje Chrissy hebben we samen écht een thuis gecreëerd ✨

In uitvoering - Nieuwbouw Beuningen

Voor deze schitterende woning in landelijke stijl en gezellige gezin van vijf hebben we dit interieurontwerp gemaakt. 

De wens; een fijn, warm thuis voor het hele gezin. We hebben een ontwerp gemaakt voor de begane grond inclusief kantoor en voor de master bedroom. Dit project wordt in de zomer van 2023 opgeleverd.