03

portfolio

Een greep uit de projecten van Chrissy Interiors.

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om meer te zien.

  Loes I Berghem

Chrissy is een professionele, creatieve dame! Ze heeft ons geholpen met een compleet interieur plan en hierin kwamen onze wensen erg goed terug! We gaan met veel enthousiasme aan de slag met haar stijlgids!

Mariska I Zutphen

Chrissy; onwijs bedankt voor jouw hulp! We verhuisden van een klein appartement naar een huis met meerdere verdiepingen en dat bleek meer werk dan we hadden verwacht. We houden van een mooie inrichting maar hebben zelf het geduld en talent niet om dit goed te doen. Chrissy heeft ons van A tot Z geholpen in dit proces. Direct na de verhuizing al konden we aan de slag met mooie kleuren op de muur en passende meubels bestellen. Chrissy heeft ons geholpen om meerdere ruimtes in het huis een eigen stijl te geven - hierdoor voelen we ons gelijk thuis en is er een mooi samenhangend geheel ontstaan. Het heeft ons een heleboel miskopen, tijd en ritjes naar meubelzaken gescheeld. Chrissy reageert snel, is professioneel, denkt mee en luistert goed naar onze wensen. We zijn erg blij met het resultaat! Daarbij voelen we ook een fijne klik met Chrissy als persoon; iets dat we heel belangrijk vinden.

Een absolute aanrader dus!

Stijn en Elke I Nieuwbouw Oss

Stijn en Elke kwamen bij mij toen hun nieuwe huis nog gebouwd moest worden. Daardoor hadden we ruim de tijd om na te denken over de keuze voor de vloer, de lichtpunten en de indeling. 

Samen hebben we keuzes gemaakt voor de kleuren, het behang en de meubels. Ik heb een concrete shoppinglist gemaakt voor een winkel bij hun in de buurt zodat Stijn en Elke snel keuzes konden maken. 

In plaats van allemaal losse kasten heb ik een mooi maatwerkmeubel over de gehele lengte van de muur ontworpen. Hierdoor kijkt het rustig, maak je het uniek en heb je meteen veel opbergruimte.  

Als laatste heb ik de meeste accessoires ingekocht en heb ik de ruimte afgestyled. Dan staat meteen alles op zijn plek, kan ik checken of er nog iets mist en konden Stijn en Elke snel genieten van een af thuis.