portfolio

Een greep uit de projecten van Chrissy Interiors.
Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om meer te zien.

  Loes I Berghem

Chrissy is een professionele, creatieve dame! Ze heeft ons geholpen met een compleet interieur plan en hierin kwamen onze wensen erg goed terug! We gaan met veel enthousiasme aan de slag met haar stijlgids!

Mariska I Zutphen

Chrissy; onwijs bedankt voor jouw hulp! We verhuisden van een klein appartement naar een huis met meerdere verdiepingen en dat bleek meer werk dan we hadden verwacht. We houden van een mooie inrichting maar hebben zelf het geduld en talent niet om dit goed te doen. Chrissy heeft ons van A tot Z geholpen in dit proces. Direct na de verhuizing al konden we aan de slag met mooie kleuren op de muur en passende meubels bestellen. Chrissy heeft ons geholpen om meerdere ruimtes in het huis een eigen stijl te geven - hierdoor voelen we ons gelijk thuis en is er een mooi samenhangend geheel ontstaan. Het heeft ons een heleboel miskopen, tijd en ritjes naar meubelzaken gescheeld. Chrissy reageert snel, is professioneel, denkt mee en luistert goed naar onze wensen. We zijn erg blij met het resultaat! Daarbij voelen we ook een fijne klik met Chrissy als persoon; iets dat we heel belangrijk vinden.

Een absolute aanrader dus!

Nieuwbouw Oss

De opdrachtgevers kwamen bij mij toen hun nieuwe huis nog gebouwd moest worden. Daardoor hadden we ruim de tijd om na te denken over de keuze voor de vloer, de lichtpunten en de indeling. 

Samen hebben we keuzes gemaakt voor de kleuren, het behang en de meubels. Ik heb een concrete shoppinglist gemaakt voor een winkel bij hun in de buurt zodat ze snel keuzes konden maken. 

In plaats van allemaal losse kasten heb ik een mooi maatwerkmeubel over de gehele lengte van de muur ontworpen. Hierdoor kijkt het rustig, maak je het uniek en heb je meteen veel opbergruimte.  

Als laatste heb ik de meeste accessoires ingekocht en heb ik de ruimte afgestyled. Dan staat meteen alles op zijn plek, kan ik checken of er nog iets mist en konden de opdrachtgevers snel genieten van een af thuis. 
Nieuwbouw Oudewater

Dit huis moet nog worden gebouwd maar we hebben een mooi plan gemaakt om mee aan de slag te gaan. Dit leuke, jonge gezin gaat verhuizen naar een nieuwe ruime woning. 

Ze wilden graag dat het huis zowel stijlvol als praktisch werd ingericht. 

In deze stijlgids zijn we begonnen met de indeling, hebben we een lichtplan gemaakt en zijn we verder gegaan met de uitwerking van de kleuren en materialen. Vervolgens hebben we keuzes gemaakt voor de meubels en aankleding. 

Van alle items heb ik meerdere opties toegevoegd zodat ze zelf kunnen kijken welke meubels het beste bij ze passen, het lekkerste zitten of in het budget passen. 

Ik kan niet wachten totdat het eindresultaat zichtbaar is!


Verhuizing Oss

๐™’๐™ž๐™Ÿ ๐™ ๐™ค๐™ข๐™š๐™ฃ ๐™ฏ๐™š๐™ก๐™› ๐™š๐™˜๐™๐™ฉ ๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ฉ ๐™ซ๐™š๐™ง๐™™๐™š๐™ง ๐™™๐™–๐™ฃ ๐™ค๐™ฃ๐™ฏ๐™š ๐™ฌ๐™ž๐™ฉ๐™ฉ๐™š ๐™ข๐™ช๐™ง๐™š๐™ฃ ๐™š๐™ฃ ๐™œ๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™ฏ๐™š ๐™—๐™–๐™ฃ๐™ , ๐™ฌ๐™š ๐™™๐™ช๐™ง๐™ซ๐™š๐™ฃ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™œ๐™š๐™ฌ๐™ค๐™ค๐™ฃ ๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ฉ.

Dat waren de woorden van dit lieve stel dat in september '21 bij mij aanklopte. Ze waren heel duidelijk; we willen graag hulp, we willen het goed doen en we willen een stok achter de deur.

Ze hadden net een nieuwe woning gekocht. Toen ik binnenkwam snapte ik waarom ze graag hulp wilde hebben, het was een leuk huis maar miste wat eigenheid. Dus zijn we op zoek gegaan naar wat ze mooi vonden en aan welke eisen hun nieuwe thuis moest voldoen. Samen zijn we op bezoek geweest bij de toen nog bewoners van het nieuwe huis.

De opdrachtgevers hadden een paar wensen, de vloer wilde ze graag behouden en de tv constructie aan de schuine wand ook.

Maar zodra ik aan de slag ging, lees met een lege plattegrond, kon ik niet anders dan de indeling omgooien. Dus met enige spanning ging ik op pad om het plan te presenteren. Gelukkig was het een schot in de roos en stonden ze helemaal open voor deze nieuwe indeling.

Vervolgens gingen we samen winkelen want anders hadden ze deze bruine velvet bank echt niet gekocht en gingen ze daarna aan de slag met de wanden en plafonds. 

De meubelmaker heeft ondertussen een mooi maatwerkmeubel gemaakt waarbij ook ruimte is voor de kinderen om te spelen en toen het zover was ben ik op inkoop gegaan voor de afstyling.

Met de wensen van dit lieve stel en een vleugje Chrissy hebben we samen รฉcht een thuis gecreรซerd โœจ